Tommy Østhagen, Audun Aagre og 120 kilo lysing.

Tommy Østhagen, Audun Aagre og 120 kilo lysing.

Om Tommy og Audun

Tommy Østhagen er kokk, soppsanker, fisker, pølsemaker og nysgjerrigper og reiser landet rundt på jakt etter gode råvarer, og tilbringer mye tid i en hengekøye. Han har fylt en Tesla med steinsopp, fisket fjellørett i vinterstormen som stanset Skarverennet og har skrevet flere kokebøker. Til daglig driver han Kreativ Catering, Metervare og Selvplukket, og leverer råvarer til landets beste restauranter.

Audun Aagre er fotograf, journalist, filmmaker, jeger og fjellmann. Han har skrevet kokebøker med Bent Stiansen, Bondens marked og kokker fra Svalbard, og pendler mellom Norge og Myanmar (Burma). 

De to matkameratene reiser landet rundt på jakt etter lesverdige matopplevelser. Hver råvare vi skriver om er fanget, høstet og plukket selv. Det blir reinjakt, sopp, fjellrype, fisk, urter, tang og tare, men først og fremst enkelt og god mat du kan finne og lage selv.